Sinulle

Helsingin ja Uudenmaan neuroyhdistys noudattaa Suomen hallituksen, Valtioneuvoston ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston asettamia koronarajoituksia.

Koronarajoitusten mukaisesti kerhojen tapaamiset sisätiloissa ovat sallittuja. Osa kerhoista kokoontuu suositusten mukaisesti etänä tai ulkoilun merkeissä terveysturvallisuus huomioiden.

Olet tervetullut mukaan kerhojen toimintaan myös korona-aikana. Kysy lisätietoa kerhojen tilanteesta kerhon ohjaajalta. Löydät yhteystiedot kerhon sivuilta kohdasta Sinulle > Kerhot

Olet vastasairastunut tai muuten et vielä jäsenemme

Toivomme, että harkitset liittymistä yhdistyksemme jäseneksi. Harkitsemistasi voi auttaa tutustumien alla oleviin toimintamme kuvauksiin.

Ohjeet jäsenhakemuksen tekemiseksi löydät täältä.

Olet jäsenemme, mutta et vielä ole päässyt toimintaan mukaan

Usein parasta tukea sairastavalle on vertaistuki, jota saa tavatessa toisia sairastavia. Keskeisimmissä yhdistyksen toiminnan muodoissa tapaat toisia sairastavia. Näitä ovat:

Edellä lueteltujen ohella vaikuttaminen on tärkeä yhdistyksen toimintamuoto.

Kaipaat kahdenkeskistä vertaistukea

Jos kaipaat keskustelukumppania, joka omien kokemustensa perusteella kykenee kuuntelemaan, myötäelämään ja kannustamaan sinua jaksamaan haastavassa elämäntilanteessa, ota yhteys Neuroliiton vertaistukijaan. He ovat vapaaehtoisia, eri-ikäisiä ihmisiä, jotka ovat koulutettuja tehtäväänsä. Vertaistukijat ovat MS-tautia ja harvinaista neurologista sairautta sairastavia henkilöitä tai sairastavien henkilöiden omaisia ja läheisiä.

Heidän kanssaan voit keskustella luottamuksellisesti puhelimessa tai sähköpostitse myös nimettömänä.

Vertaistukijoiden kuvaukset ja yhteystiedot löydät Neuroliiton sivuilta.

Jäsenenämme saat myös Neuroliiton jäsenedut

Näitä ovat mm. Avain-lehti, alennukset yhteistyökumppaneilta ja potilasjäsenelle Vessapassi.

Tutustu potilasjäsenten, omaisjäsenten ja kannatusjäsenten etuihin verkkosivulla neuroliitto.fi/liity-jaseneksi