Tehokas jumppa liikuntarajoitteisille, etänä

Ryhmä kokoontuu etänä tiistaisin, kello 17-18.30, ajalla 20.8.-17.12.2024 (18 kertaa)

Ryhmän vetäjä: Fysioterapeutti Nina Ahonen

Hinta: 50 €/kausi

Ilmoittaudu mukaan tästä (linkki)

Voit myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Suosittelemme kuitenkin käyttämään ensisijaisesti ilmoittautumislomaketta.

Ilmoittautumisaika päättyy 15.6.2024. Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään vielä sähköpostilla vahvistus ryhmään pääsystä.

Liikuntaryhmiin tulee tulla vähintään 80 % ryhmän maksimimäärästä, jotta ryhmä voidaan toteuttaa. 

Tässä ryhmässä pääset treenaamaan koko kehoa oman tasosi mukaan. Ryhmän harjoiotteet on suunniteltu varsinkin pyörätuolissa istuville. Treeni aloitetaan lämmittelyllä, josta jatketaan lihaskuntoharjoitteisiin ja lopuksi venyttelemme. Tunti sisältää liikkeitä, jotka tehdään istuen. Lisäksi liikkeistä annetaan variaatioita, jotta ne soveltuvat mahdollisimman hyvin kaikille mukana olijoille.   

Ilmoittauduttuasi ryhmään saat ennen sen alkamista ohjaajalta linkin, jolla pääset mukaan etäjumppaan. 

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteerille (s-posti sihteeri(at)huny.fi tai puhelin 040 751 4244) tai sähköpostilla liikunta(at)huny.fi. 


Huomaathan, että ilmoittautuminen liikuntaryhmiin on sitova. Jos jostain syystä liikuntaryhmä ei kuitenkaan sovi sinulle, tulee peruutuksista ilmoittaa välittömästi tällä lomakkeella (linkki). Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14).

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään ennen ryhmän toista kokoontumiskertaa. Myöhempi peruuttaminen on mahdollista vain painavasta syystä (esim. lääkärintodistuksella). Kausimaksu peritään kaikilta, jotka eivät ole peruuttaneet osallistumistaan hyväksytysti.

Liikuntaryhmät laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osoitteesta no-reply@procountor.com. Huomaa, että lasku voi mennä myös roskapostiin tai muihin postissasi oleviin kansioihin. Tarkkaile postiasi pari viikkoa saatuasi vahvistuksen liikuntaryhmään pääsystä. Mikäli et löydä laskua, niin ilmoita siitä osoitteeseen liikunta@huny.fi. Jos yhteystietosi (sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero) muuttuu, muista aina ilmoittaa siitä yhdistyksen sihteerille. Mikäli haluat laskun paperisena, voit valita sen ilmoittautumisen yhteydessä antamalla samalla postiosoitteesi. Laskun maksaminen eräpäivään mennessä on edellytys ryhmään osallistumiselle. Myös yhdistyksen jäsenmaksu tulee olla maksettuna.