Tehokas jumppa lieväoireisille, etänä

Ryhmä kokoontuu etänä tiistaisin 20.8.-17.12.2024, klo 17-18.30 (18 kertaa)

Ryhmän vetäjä: Fysioterapeutti Ella Sopanen 

    • Ilmoittaudu mukaan tästä (linkki)Voit myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Suosittelemme kuitenkin käyttämään ensisijaisesti ilmoittautumislomaketta.Ilmoittautumisaika päättyy 15.6.2024. Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään vielä sähköpostilla vahvistus ryhmään pääsystä.Liikuntaryhmiin tulee tulla vähintään 80 % ryhmän maksimimäärästä, jotta ryhmä voidaan toteuttaa. 

Ilmoittauduttuasi ryhmään saat ennen sen alkamista ohjaajalta linkin jolla pääset mukaan etäjumppaan. 

Hinta: 50 €/syys- tai kevätkausi

Ryhmässä tehdään etäjumppaa, jossa liikkeet suoritetaan istuen, seisten tai lattiatasolla. Kuntojumpassa tehdään monipuolisesti liikkeitä koko vartalolle. Sisältää lihaskuntoliikkeitä, venyttelyä ja tasapainoharjoittelua. 

HUOM! Tähän lieväoireisten ryhmään ilmoittautuvien on kyettävä menemään matolle ja nousemaan sieltä itsenäisesti.

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteerille (s-posti sihteeri(at)huny.fi tai puhelin 040 751 4244) tai sähköpostilla liikunta(at)huny.fi. 

Huomaathan, että ilmoittautuminen liikuntaryhmiin on sitova. Jos jostain syystä liikuntaryhmä ei kuitenkaan sovi sinulle, tulee peruutuksista ilmoittaa välittömästi tällä lomakkeella (linkki). Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään ennen ryhmän toista kokoontumiskertaa, jonka jälkeen osallistujille lähetetään kausimaksu ryhmästä. Myöhempi peruuttaminen on mahdollista vain painavasta syystä (esim. lääkärintodistuksella). Kausimaksu peritään kaikilta, jotka eivät ole peruuttaneet osallistumistaan hyväksytysti. 

Liikuntaryhmät laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osoitteesta no-reply@procountor.com. Huomaa, että lasku voi mennä myös roskapostiin tai muihin postissasi oleviin kansioihin. Tarkkaile postiasi pari viikkoa saatuasi vahvistuksen liikuntaryhmään pääsystä. Mikäli et löydä laskua, niin ilmoita siitä osoitteeseen liikunta@huny.fi. Jos yhteystietosi (sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero) muuttuu, muista aina ilmoittaa siitä yhdistyksen sihteerille. Mikäli haluat laskun paperisena, voit valita sen ilmoittautumisen yhteydessä antamalla samalla postiosoitteesi. Laskun maksaminen eräpäivään mennessä on edellytys ryhmään osallistumiselle. Myös yhdistyksen jäsenmaksu tulee olla maksettuna.