Ketoryhmä

Ketoryhmä on ketogeenistä ruokavaliota noudattavien vertaistukiryhmä.

  • Kokoonnumme ke. 28.6 klo 17-20 !

Ryhmä kokoontuu alla näkyvinä päivinä klo 18-20 neuroyhdistyksen kerhotilassa, Arabiankatu 17.

Ilmoittautua ei tarvitse, ei myyntiä, ei stressiä eikä sokerikoukuttavia herkkuja. Tarjolla tietoa, tuttavia ja kahvia 🙂

Vetäjänä Jonna Salakka, jonna.k.peltonen(at)gmail.com, 0400 877 884.

Alla Jonna kutsuu ryhmään mukaan esittämällä oman näkemyksensä, siitä miksi keto kannattaa.

—–

Hei,

kuinka moni meistä mäsäläisistä onkaan puuskahtanut kokeilevansa mitä vaan, jos olo vain parantuisi. Nyt sinä voit, ketogeeninen syöminen on avain ihan jokaiselle 🙂 Vanha lautasmalli romukoppaan ja syömään oikeasti täyttä, täyttävää ja oloa muuttavaa ruokaa. Lääkettä saamme vain harvemmin, ruokaa 3-5 kertaa päivittäin.

Keto nopeasti tarkoittaa, että syödään proteiineja ja rasvaa paljon, hiilihydraatteja ei juuri ollenkaan. Moni on kuullut vähähiilarisesta, gluteenittomasta, yms. ruokavaliosta ja Keto on tuoreen tutkimustiedon mukaan niitäkin edellä terveysvaikutuksessaan. Moni kamppailee painonnousun kanssa vaikka vähäisen liikunnan tai höttöhiilareiden kanssa ja tämä ruokavalio saa maksan muodostamaan ketoaineita ja ne polttavat vyötärölle kertyneen rasvan elimistölle käyttökelpoiseksi energiaksi.

Oma tarinani alkoi yli 7 kg painavampana. Totesin olevani itse itseni koe-eläin ja olin iloinen vaikutuksista heti, pelkkä päätös tuntui omaan oloon vaikuttamiselta. Ja kaikki ponnistelut palkittiin parempana vointina yli 8 vuoden sairastamisen jälkeen.

Tule aurinkoiseen ryhmään mukaan ja saat tietoa, taitoa ja kokemuksia Ketosta. Fiilistellään hyvää oloa yhdessä!

Jonna