23.5. Fatbike -pyöräilyretki

Tule nauttimaan alkusyksyn luonnosta fatbike-retkelle 23.5. klo 18-21!

Järjestämme Natura Vivan kanssa ohjatun fatbike-retken tiistaina 23.5. klo 18-21 Helsingin Vuosaaressa. Lähtöpaikka on Harbonkatu 13 Helsingissä. Tapahtumassa tutustutaan lajiin ja välineisiin sekä tehdään parin tunnin rauhallinen lenkki Vuosaaren tasaisissa ja kauniissa rantamaisemissa oppaan johdolla. Retki sopii siis myös vaikka aiempaa kokemusta läskipyöräilystä ei olisi. 

Retken hinta on yhdistyksen jäsenille 30 euroa. Halutessasi voit ottaa retkelle mukaan myös kaverin, perheenjäsenen tai muun tuttavan. Retken hinta muille kuin jäsenille on 79 euroa. Hinta sisältää ohjauksen, fatbike-pyörän, kypärän ja tarvittaessa sadeasun vuokrauksen. 

Sitovat ilmoittautumiset retkelle viimeistään 8.5. mennessä. Lisätietoja antaa Jarmo Lötjönen (liikunta@huny.fi, 050 372 1161). Retki toteutetaan, jos mukaan ilmoittautuu vähintään 8 osallistujaa. 

  • Retki on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi !

Fatbike (myös paksupyörä tai läskipyörä) on maastopolkupyörä, jossa on suuret renkaat, jotka mahdollistavat ajamisen pehmeässä ja epävakaassa maastossa, kuten lumella, hiekalla, suolla tai mudalla Fatike-pyöräily on hauska tapa liikkua luonnossa ja pitää samalla huolta kunnosta ja tasapainosta. Fatbike-pyöräily on ympärivuotinen laji.