18.9. Fatbike -pyöräilyretki

Tule nauttimaan alkusyksyn luonnosta fatbike-retkelle!

Järjestämme fatbike-retken lauantaina 18.9 klo 11-14. Tapahtumassa tutustutaan lajiin ja välineisiin sekä tehdään parin tunnin rauhallinen lenkki Vuosaaren tasaisissa ja kauniissa rantamaisemissa Natura Vivan oppaan johdolla. Retki sopii siis myös vaikka aiempaa kokemusta läskipyöräilystä ei olisi. Tule siis mukaan ja löydä itsellesi uusi ympärivuotinen harrastus!

Retken hinta on yhdistyksen jäsenille on vain 15 euroa! Halutessasi voit ottaa retkelle mukaan myös kaverin, perheenjäsenen tai muun tuttavan. Retken hinta muille kuin jäsenille on 65 euroa. Hinta sisältää ohjauksen, fatbike-pyörän, kypärän ja tarvittaessa sadeasun vuokrauksen.

Sitovat ilmoittautumiset retkelle viimeistään 2.9. mennessä. Lisätietoja antaa Jarmo Lötjönen (jarmo.j.lotjonen@gmail.com, 050 372 1161). Retki toteutetaan, jos mukaan ilmoittautuu vähintään 6 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan (linkki)

Fatbike (myös paksupyörä tai läskipyörä) on maastopolkupyörä, jossa on suuret renkaat, jotka mahdollistavat ajamisen pehmeässä ja epävakaassa maastossa, kuten lumella, hiekalla, suolla tai mudalla Fatike-pyöräily on hauska tapa liikkua luonnossa ja pitää samalla huolta kunnosta ja tasapainosta. Fatbike-pyöräily on ympärivuotinen laji.