Uintitekniikkakurssi

Uintitekniikkakurssi 16.4.-21.5.2023 

Yhdistys järjestää uintitekniikkakurssin Helsingin Uimareiden kanssa. Kurssi luo erinomaisen pohjan eri uintitekniikoiden harjoittelulle. Kurssilla perehdytään oikean uintiasennon löytämiseen sekä rentouden ja hengitystekniikan merkitykseen. Erilaisista hengitys- ja asentoharjoitteiden opettelusta edetään uintilajien perustekniikoiden (vapaa-, selkä- ja rintauinti) läpikäyntiin. Tavoitteena on taloudellisuus. Kerrallaan uitavat matkat ovat lyhyitä (25 m) ja yhden kurssikerran aikana uintimatkaa kertyy joitakin satoja metrejä. Opetus tapahtuu syvässä vedessä. Kurssilta saa hyviä vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun. 

Kurssi on tarkoitettu aikuisille, joiden uimataito on vähintään 50 metriä päin- ja selin asennossa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tekniikkaharjoittelusta. 

Ajankohta: Sunnuntaisin 16.4.-21.5.2023 klo 15–15.45 (yhteensä 6 kertaa) 

Hinta: Kurssin hinta yhdistyksen jäsenille on 30 euroa (kurssimaksu laskutetaan ennen kurssin alkua) 

Paikka: Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun (SYK) uimahallissa (Isonnevantie 8, Helsinki). 

KURSSI ON TÄYNNÄ

 Uimahalli sijaitsee pienimmässä koulurakennuksessa. Parkkipaikkoja löytyy mm. uimahallirakennuksen päädystä. Saat kassalta avaimen pukuhuoneeseen, kun ilmoitat tulevasi Helsingin Uimarien kurssille.  

Pukuhuoneista on lyhyt matka altaalle, ei portaita, kaikki samassa kerroksessa. Altaaseen johtavat loivat portaat. 

 Ohjaajana toimii Beatriz Coloma Vanhala 

Peseydythän huolellisesti ennen altaaseen menoa, ilman uikkaria ja hiukset kastellen. Ota mukaan uikkarit, pyyhe ja uimalasit. Pitkät hiukset kannattaa laittaa kiinni tai uimahatun sisään. Saavuthan altaalle vasta oman kurssin alkaessa. 

 Kurssille otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika päättyy viimeistään 13.3.2023.