Kundaliinijooga

Aika: maanantaisin klo 18.00-19.30 sekä torstaisin 8.00-9.30, ajalla 15.1.-31.5.2024 

Tunneista on saatavilla myös tallenne jälkikäteen, joten voit osallistua ryhmään myös oman aikataulusi mukaan!

Paikka: Molemmat tunnit hybridimallilla eli tunneille on mahdollisuus osallistua etänä tai läsnä (osoitteessa Sinebrychoffinkatu 11 a 41, Helsinki, Huom! kulku sisään Uudenmaankadun kautta)

Ohjaaja: Kari Nenonen, Amandeep.fi 

Hinta: 90 euroa kausi, kausimaksulla on mahdollista osallistua joustavasti joko vain toiselle tai molemmille tunneille 

  • Ilmoittaudu mukaan tästä (linkki)Voit myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Suosittelemme kuitenkin käyttämään ensisijaisesti ilmoittautumislomaketta. Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään vielä sähköpostilla vahvistus

Liikuntaryhmiin tulee tulla vähintään kuusi osallistujaa, jotta ryhmä voidaan toteuttaa. 

Kundaliinijooga on dynaamista ja meditatiivista joogaa. Se tasoittaa tunne-elämää, lievittää stressiä sekä auttaa hallitsemaan mielialan vaihteluita. Sen ansioista luovuus ja itsetuntemus paranevat samalla kun fyysinen kunto kehittyy, hermosto vahvistuu ja hormonitoiminta tasapainottuu. Siksi kundaliinijoogaa kutsutaan myös tietoisuuden joogaksi.  

Tunti sisältää fyysisten liikesarjojen lisäksi hengitysharjoituksia, syvärentoutusta, mantroja ja meditaatiota. Tämä monipuolisuus tekee kundaliinijoogasta kokemuksellisesti vaikutuksiltaan rikkaan ja voimakkaan. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja sopivat kaikille ikään, kokoon tai kokemukseen katsomatta. 

Ilmoittauduttuasi ryhmään saat ennen sen alkamista ohjaajalta linkin, jolla liityt mukaan etänä. 

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteerille (s-posti sihteeri(at)huny.fi tai puhelin 040 751 4244)  

Yhdistyksen jäsenen, Anne Piiroisen mietteitä kundaliinijoogasta;

”Aivan ihana laji. Suurin osa liikkeistä tehdään istuen tai makuulla. Tunnin jälkeen olo hyvin rentoutunut. Suosittelen. Mulle oli uusi juttu. Olen niin positiivisesti yllättynyt. Epäilin omaa keskittymistä, mutta mitään ongelmaa asian suhteen ei ole ollut. Ja se ohjaaja on tosi hyvä ja kannustava.”


Huomaathan, että ilmoittautuminen liikuntaryhmiin on sitova. Jos jostain syystä liikuntaryhmä ei kuitenkaan sovi sinulle, tulee peruutuksista ilmoittaa välittömästi tällä lomakkeella. Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään ennen ryhmän toista kokoontumiskertaa, jonka jälkeen osallistujille lähetetään kausimaksu ryhmästä. Myöhempi peruuttaminen on mahdollista vain painavasta syystä (esim. lääkärintodistuksella). Kausimaksu peritään kaikilta, jotka eivät ole peruuttaneet osallistumistaan hyväksytysti. 

Ryhmään osallistuminen laskutetaan pian ryhmän ensimmäisen kerran jälkeen. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osoitteesta no-reply@procountor.com. Huomaa, että lasku voi mennä myös roskapostiin tai muihin postissasi oleviin kansioihin. Tarkkaile postiasi pari viikkoa ryhmän käynnistymisen jälkeen. Mikäli et löydä laskua vaikka käyt ryhmässä, niin ilmoita siitä osoitteeseen liikunta(at)huny.fi. Jos yhteystietosi (sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero) muuttuu, muista aina ilmoittaa siitä myös osoitteeseen liikunta(at)huny.fi. Mikäli haluat laskun paperisena, voit valita sen ilmoittautumisen yhteydessä antamalla samalla postiosoitteesi.