Jooga Plus, etänä

Milloin? Tiistaisin 16.00-17.00, 9.1.-28.5.2024    

Missä? Etänä, mutta tunnille on mahdollista osallistua myös paikan päällä osoitteessa Tapanilan Terveys, Päivöläntie 31, 00730 Helsinki 

Kuka ohjaa? Fysioterapeutti Kaisa Sievänen 

Mitä maksaa? 45 euroa kausi 

JoogaPlus on MS-tautia (tai muuta neurologista sairautta) sairastaville tarkoitettu liikuntaryhmä. Ryhmässä harjoitellaan sovellettujen joogaharjoitteiden lisäksi myös kehonhallinnan ja -liikkuvuuden harjoitteita. Liikkeiden tavoitteena on tukea tasapainoa, ylläpitää nivelten liikkuvuuksia, vahvistaa heikkoja lihaksia ja rentouttaa kireyksiä. Liikkeiden lomassa tehdään keskittymis- ja rentoutumisharjoituksia, jolloin keho saa tarvitsemansa tauon ja myös mieli lepää. 

Harjoittelussa käytetään tarvittaessa apuvälineitä helpottamaan ja tukemaan harjoittelua. Liikkeet sovelletaan ryhmässä kullekin osallistujalle oman liikkumis- ja toimintakyvyn mukaisesti. Tunnit tauotetaan siten että lihaksilla on aikaa palautua ennen seuraavaa harjoitusta, joten henkilön, jolla on fatiikkioireita, on mahdollista osallistua ryhmään. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: s-posti vams.vantaa(at)gmail.com tai Hannele Karlin 040 561 7855 (iltaisin). Syksyn ilmoittautumiset ovat voimassa myös kevätkauden, vain lopettamiset ilmoitetaan Hannelelle. 

Hannele ohjeistaa etätunneista.