Sovelletun itämaisen tanssin alkeet

Aika: tiistaisin 9.1.-23.4.2024, klo 15-16 (15 kertaa, Huom! ryhmää ei hiihtolomaviikolla 20.2.) 

Paikka: Kampin liikuntakeskus, Malminkatu 3, Helsinki

Ryhmän maksimikoko: 12 osallistujaa

Hinta: 75 €/kausi

Voit myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Suosittelemme kuitenkin käyttämään ensisijaisesti ilmoittautumislomaketta.

 Ilmoittautumisaika päättyy 15.12.2023. Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään vielä sähköpostilla vahvistus ryhmään pääsystä Ilmoittautumisajan päätyttyä.

Liikuntaryhmiin tulee tulla vähintään kuusi osallistujaa, jotta ryhmä voidaan toteuttaa. 

Itämainen tanssi on Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan elinvoimaista tanssiperinnettä. Lantion, vatsan, ylävartalon ja käsien pehmeät, pyöreät liikkeet ovat itämaiselle tanssille tyypillisiä, samoin lantion napakat iskut ja väristykset. Itämainen tanssi on ilon ja yhteisöllisyyden tanssia. Samalla se vahvistaa keskivartalon lihaksia, lisää kehon liikkuvuutta sekä parantaa koordinaatiota ja tasapainoa.

Tutustumme tunneilla itämaisen tanssin perusteisiin ryhmäläisten tarpeiden ja toiveiden mukaan soveltaen.

Tunneille on mahdollista osallistua myös istuen.

Ohjaaja: Sirpa Platan

Myös uudet ja kokeilijat tervetulleita mukaan!

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteerille (s-posti sihteeri(at)huny.fi tai puhelin 040 751 4244).


Huomaathan, että ilmoittautuminen liikuntaryhmiin on sitova. Jos jostain syystä liikuntaryhmä ei kuitenkaan sovi sinulle, tulee peruutuksista ilmoittaa välittömästi tällä lomakkeella. Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään ennen ryhmän toista kokoontumiskertaa, jonka jälkeen osallistujille lähetetään kausimaksu ryhmästä. Myöhempi peruuttaminen on mahdollista vain painavasta syystä (esim. lääkärintodistuksella). Kausimaksu peritään kaikilta, jotka eivät ole peruuttaneet osallistumistaan hyväksytysti. 

Ryhmään osallistuminen laskutetaan pian ryhmän ensimmäisen kerran jälkeen. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osoitteesta no-reply@procountor.com. Huomaa, että lasku voi mennä myös roskapostiin tai muihin postissasi oleviin kansioihin. Tarkkaile postiasi pari viikkoa ryhmän käynnistymisen jälkeen. Mikäli et löydä laskua vaikka käyt ryhmässä, niin ilmoita siitä osoitteeseen liikunta(at)huny.fi. Jos yhteystietosi (sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero) muuttuu, muista aina ilmoittaa siitä myös osoitteeseen liikunta(at)huny.fi. Mikäli haluat laskun paperisena, voit valita sen ilmoittautumisen yhteydessä antamalla samalla postiosoitteesi.