Vesijumppa, Kauniala

Kaunialan vesijumpparyhmä kokoontuusyyskaudella 2024 10 kertaa, 13.9.2024 alkaen

Aika:

  • 1. ryhmä: perjantaisin klo 13.45-14.30
  • 2. ryhmä: perjantaisin klo 16.00- 16.45
  • Kumpaankin ryhmään otetaan max. 10 osallistujaa.

Paikka: Kaunialan sairaala, Kylpyläntie 19, Kauniainen.

Hinta: 90 €/kausi

  • Ilmoittaudu mukaan tästä (linkki)

Voit myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Suosittelemme kuitenkin käyttämään ensisijaisesti ilmoittautumislomaketta.

Ilmoittautumisaika päättyy 15.6.2024. Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään vielä sähköpostilla vahvistus ryhmään pääsystä.

Liikuntaryhmiin tulee tulla vähintään 80 % ryhmän maksimimäärästä, jotta ryhmä voidaan toteuttaa.

Allasryhmän tavoitteena on liikkumis- ja toimintakyvyn ylläpysyminen ja kohentuminen yksilöllisesti lämpimässä vedessä.  

Allasjumppa sisältää liikkumis- ja lihasvoimaharjoitteita ylä- ja alaraajoille sekä keskivartalolle allasjumppavälineillä ja ilman välineitä, tasapainoharjoituksia, sekä kevyitä venytyksiä ja rentoutumista hyvän ja innostavan musiikin tahtiin.  

Allasosastolla on käytettävissä myös tuolihissi altaaseen. 

HUOM! Koronapandemian vuoksi varaudu siihen, että ryhmän aloitus saattaa siirtyä tai peruuntua kokonaan. Seuraa tätä sivua saadaksesi ajan tasalla olevan tiedon! Kun ryhmä käynnistyy, huomaa, että:

– Toistaiseksi vallitsevan vierailukiellon vuoksi sairaalan ulko-ovet ovat suljettuna
– Ryhmän osallistujat kokoontuvat pääovelle, josta ohjaaja hakee ryhmäläiset 30 min ennen ryhmän alkua allasosastolle
– Ryhmäläisillä on yleisissä tiloissa (ei allastilat) oltava hengityssuojaimet käytössä.

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteerille (s-posti sihteeri(at)huny.fi tai puhelin 040 751 4244) tai sähköpostilla liikunta(at)huny.fi. 


Huomaathan, että ilmoittautuminen liikuntaryhmiin on sitova. Jos jostain syystä liikuntaryhmä ei kuitenkaan sovi sinulle, tulee peruutuksista ilmoittaa välittömästi tällä lomakkeella (linkki). Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14).

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään ennen ryhmän toista kokoontumiskertaa. Myöhempi peruuttaminen on mahdollista vain painavasta syystä (esim. lääkärintodistuksella). Kausimaksu peritään kaikilta, jotka eivät ole peruuttaneet osallistumistaan hyväksytysti.

Liikuntaryhmät laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osoitteesta no-reply@procountor.com. Huomaa, että lasku voi mennä myös roskapostiin tai muihin postissasi oleviin kansioihin. Tarkkaile postiasi pari viikkoa saatuasi vahvistuksen liikuntaryhmään pääsystä. Mikäli et löydä laskua, niin ilmoita siitä osoitteeseen liikunta(at)huny.fi. Jos yhteystietosi (sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero) muuttuu, muista aina ilmoittaa siitä yhdistyksen sihteerille. Mikäli haluat laskun paperisena, voit valita sen ilmoittautumisen yhteydessä antamalla samalla postiosoitteesi. Laskun maksaminen eräpäivään mennessä on edellytys ryhmään osallistumiselle. Myös yhdistyksen jäsenmaksu tulee olla maksettuna.