Venyttelyjumppa liikuntarajoitteisille, etänä

Ryhmä kokoontuu toistaiseksi vain etänä tiistaisin, kello 17-18.30, ajalla 9.1.-18.6.2024 (24 kertaa)

Ryhmän vetäjä: Fysioterapeutti Nina Ahonen

Hinta: 45 €/kausi

Ilmoittaudu mukaan tästä (linkki)

Voit myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Suosittelemme kuitenkin käyttämään ensisijaisesti ilmoittautumislomaketta.

Ryhmässä on tilaa, ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian! Ilmoittautuneille osallistujille lähetetään vielä sähköpostilla vahvistus ryhmään pääsystä.

Liikuntaryhmiin tulee tulla vähintään kuusi osallistujaa, jotta ryhmä voidaan toteuttaa.

Tässä ryhmässä pääset treenaamaan koko kehoa oman tasosi mukaan. Treeni aloitetaan lämmittelyllä, josta jatketaan lihaskuntoharjoitteisiin ja lopuksi venyttelemme. Tunti sisältää liikkeitä, jotka tehdään istuen. Lisäksi liikkeistä annetaan variaatioita, jotta ne soveltuvat mahdollisimman hyvin kaikille mukana olijoille.   

Ilmoittauduttuasi ryhmään saat ennen sen alkamista ohjaajalta linkin, jolla pääset mukaan etäjumppaan. 

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteerille (s-posti sihteeri(at)huny.fi tai puhelin 040 751 4244) tai sähköpostilla liikunta(at)huny.fi. 


Huomaathan, että ilmoittautuminen liikuntaryhmiin on sitova. Jos jostain syystä liikuntaryhmä ei kuitenkaan sovi sinulle, tulee peruutuksista ilmoittaa välittömästi tällä lomakkeella. Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostilla osoitteeseen liikunta(at)huny.fi tai soittamalla yhdistyksen sihteerille (puhelin: 040 751 4244, soittoajat: ke 10-12, to 12-14). Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään ennen ryhmän toista kokoontumiskertaa, jonka jälkeen osallistujille lähetetään kausimaksu ryhmästä. Myöhempi peruuttaminen on mahdollista vain painavasta syystä (esim. lääkärintodistuksella). Kausimaksu peritään kaikilta, jotka eivät ole peruuttaneet osallistumistaan hyväksytysti. 

Ryhmään osallistuminen laskutetaan pian ryhmän ensimmäisen kerran jälkeen. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osoitteesta no-reply@procountor.com. Huomaa, että lasku voi mennä myös roskapostiin tai muihin postissasi oleviin kansioihin. Tarkkaile postiasi pari viikkoa ryhmän käynnistymisen jälkeen. Mikäli et löydä laskua vaikka käyt ryhmässä, niin ilmoita siitä osoitteeseen liikunta(at)huny.fi. Jos yhteystietosi (sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero) muuttuu, muista aina ilmoittaa siitä myös osoitteeseen liikunta(at)huny.fi. Mikäli haluat laskun paperisena, voit valita sen ilmoittautumisen yhteydessä antamalla samalla postiosoitteesi.