Jooga Plus, Tapanila

Torstaisin klo 11.30 – 12.30 esteettömässä joogasalissa Tapanilassa, Pohjois-Helsingissä.  

Osoite on Tapanilan Terveys, Päivöläntie 31, 00730 Helsinki. 

Kevätkauden ensimmäinen kerta on 11.1.2024 ja viimeinen 30.5.2024.

Vetäjänä fysioterapeutti Kaisa Sievänen. 

Syyskauden hinta 45 €. 

JoogaPlus on MS-tautia (tai muuta neurologista sairautta) sairastaville tarkoitettu liikuntaryhmä. Ryhmässä harjoitellaan sovellettujen joogaharjoitteiden lisäksi myös kehonhallinnan ja -liikkuvuuden harjoitteita. Liikkeiden tavoitteena on tukea tasapainoa, ylläpitää nivelten liikkuvuuksia, vahvistaa heikkoja lihaksia ja rentouttaa kireyksiä. Liikkeiden lomassa tehdään keskittymis- ja rentoutumisharjoituksia, jolloin keho saa tarvitsemansa tauon ja myös mieli lepää. 

Harjoittelussa käytetään tarvittaessa apuvälineitä helpottamaan ja tukemaan harjoittelua. Liikkeet sovelletaan ryhmässä kullekin osallistujalle oman liikkumis- ja toimintakyvyn mukaisesti. Tunnit tauotetaan siten että lihaksilla on aikaa palautua ennen seuraavaa harjoitusta, joten henkilön, jolla on fatiikkioireita, on mahdollista osallistua ryhmään. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: s-posti vams.vantaa(at)gmail.com tai Hannele Karlin 040 561 7855 (iltaisin). Syksyn ilmoittautumiset ovat voimassa myös kevätkauden, vain lopettamiset ilmoitetaan Hannelelle. 

Ryhmän maksimikoko on 15 osallistujaa.